BookBeat

Ilmainen 14vrk kokeilu!

Tarinat ovat meille jokaiselle jo lapsuudesta tuttu juttu. Mikään ei ollut ihanampaa kuin se, kun äiti tai mummu tuuditti illalla uneen samalla iltasatua lukien. Nykyisin kuitenkin kiireinen elämänmeno on vienyt ihmiset yhä enemmän siihen, että vanhemmilla ei yksinkertaisesti ole aikaa lukea lapsilleen. Etkö kuitenkin haluaisi tarjota lapsillesi nuo upeat elämykset tarinoiden muodossa?

Satujen kuuntelemisella on tutkitusti juuri merkitys aivojen kehittymisen kannalta ja myöhemmin elämässä aivojen kuntoa voi hyvin ylläpitää lukemalla. Siksi onkin hyvin valitettavaa, että vanhemmitenkin lukeminen jää monen elämästä pois erilaisten syiden takia. Toisilla tähän vaikuttaa kiire, toisilla puolestaan näön rappeutuminen. Mutta tiesitkö, että lukemisen ei tarvitse näiden syiden takia jäädä pois? Ratkaisu ongelmaasi löytyy äänikirjamarkkinoilta.

Suomen johtava äänikirjapalvelu BookBeat tarjoaa sinulle yli sadan tuhannen ääni- ja e-kirjan kirjaston taskussasi. Voit kuunnella BookBeatin tarjontaa rajattomasti missä ja milloin tahansa joko streamaamalla tai sitten offlinessa lataamalla sisältöä laitteeseesi. Vain kiinteän kuukausimaksun maksamalla pääset käsiksi koko BookBeatin valikoimaan – ei siis piilotettuja kuluja, lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat! Mikä parasta, BookBeat tarjoaa sisältöä paitsi suomeksi, myös ruotsin, saksan sekä englannin kielellä. Oiva tilaisuus parantaa kielitaitoa! Ei siis ihme, että tämä vuonna 2015 perustettu kirjojen suoratoistopalvelu on puskenut tiensä markkinoiden huipulle ja vakiinnuttanut asemansa siellä.

Kuinka sitten pääset BookBeatin kanssa alkuun? Se on helppoa! Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin noudattaa näitä ohjeita. Luo ensimmäisenä itsellesi käyttäjätili osoitteessa www.bookbeat.fi. Ensimmäiset 14 päivää BookBeatilla ovat aina ilmaisia, ja kokeilujaksosi aikana saat käyttöösi BookBeat Premiumin. Kun olet viimeistellyt tilin luomisen, voit ladata BookBeat-sovelluksen älylaitteellesi eli joko tabletille tai älypuhelimelle. Löydät sen iPhonen App Storesta tai Android-puhelimen Play-kaupasta. Kirjaudu älylaitteellasi tilillesi ja voit aloittaa satojen tuhansien ääni- ja e-kirjojen kuuntelemisen heti! Voit myös koska tahansa lisätä tilaukseesi perheenjäseniä vain hintaan 4,90€ käyttäjää kohden.

Voit valita kahdesta eri BookBeatin tilausvaihtoehdosta:

  • BookBeat Basic (9,99 € / kuukausi)

Haluatko rentoutua lukemalla vain silloin tällöin, eikä sinulla ole tarvetta turhan suurelle tilaukselle? Sitten BookBeat tarjoaa sinulle täydellisen vaihtoehdon! BookBeat Basicin avulla voit kuunnella ja lukea BookBeatin satoja tuhansia ääni- ja e-kirjoja 20 tuntia kuukaudessa. Täydellinen paketti pienempään kulutukseen.

  • BookBeat Premium (16,90 € / kuukausi)

Haluatko kuunnella ja lukea kirjoja ilman rajoituksia? Valitse BookBeat Premium! BookBeat Premiumin avulla saat rajattoman käyttöoikeuden BookBeatin satoihin tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin. Hauskaa tuutin täydeltä, missä ja milloin tahansa! Voit kuunnella sisältöä myös offlinessa lataamalla sen ensin laitteellesi. Tämä mahdollistaa kuuntelemisen ja lukemisen vaikkapa reissussa ulkomailla. Voit kuunnella suosikkikirjojasi vaikkapa palmupuun katveessa unelmarannalla cocktail kädessäsi!

BookBeatin irtisanominen

BookBeatin 14 päivän kokeilujakson tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään. Tämän jälkeen kuukausihinta veloitetaan automaattisesti tililtäsi kuukausittain, eli sinun ei tarvitse uusia tilaustasi manuaalisesti. Voit perua tilauksesi milloin tahansa ilman lisäkuluja missä vaiheessa tahansa. Peruuttamisen jälkeen voit kuitenkin käyttää palveluita jo maksamasi tilauskauden loppuun saakka. Muista, että pelkästään sovelluksen poistaminen laitteeltasi tai laskujen maksamatta jättäminen ei peruuta tilaustasi. Peruuttaaksesi tilauksesi sinun on kirjauduttava käyttäjätilillesi osoitteessa www.bookbeat.fi.

Peruuttaminen käy helposti oman käyttäjätilin asetuksista klikkaamalla kohtaa “Lopeta tilaus”. Jos jossakin vaiheessa alat kaipaamaan Suomen laajinta äänikirjakokoelmaa ja haluat aktivioida tilauksesi uudelleen, voit koska tahansa tehdä sen kirjautumalla tilillesi ja painamalla asetuksista “Aktivoi tilaus”.

BookBeat tarjoukset

BookBeat harjoittaa sikäli reilua politiikkaa, että kaikille on BookBeatille aina samat reilut hinnat. Jokainen saa kokeilla BookBeatin palveluita maksutta 14 päivän ajan testakseen itse, kuinka laadukas palvelu BookBeat onkaan. Tämän lisäksi kannattaa pitää BookBeatin nettisivuja silmällä, sillä kausittain palvelu saattaa tarjota käyttäjilleen lisätarjouksia, jolloin esimerkiksi kuukausihinta saattaa olla alhaisempi tai ilmainen kokeilujakso pidempi.

Bookbeat kokemuksia

Sekä App Storessa että Play-kaupassa BookBeat-sovellus on saanut lähes täydet pisteet käyttäjien arvosteluissa. Tämä puhuu hyvin puolestaan siinä, että kyseessä on todellakin Suomen laadukkain kirjojen suoratoistapalvelu. Erityisen paljon kehuja on luonnollisesti kerännyt BookBeatin monikielinen valikoima, josta riittää viihdettää niin suomenkielisille kuin Suomessa vähemmistökieliäkin puhuville. Lisäksi sovellus toimii käyttäjien mielestä moitteetta ja helposti eikä mitään käyttöä vaikeuttavia bugeja ole raportoitu.

Mikä parasta, Suomen laajimmasta sadan tuhannen kirjan suoratoistovalikoimasta löytyy hyvin kuunneltavaa ihan jokaiselle. Myös lapsille on varsin laaja valikoima, mikä on suuri apu aikuisille, joiden aika ei tahdo riittää lapsille lukemiseen. Lisäksi sovellukseen saa vain muutaman euron lisähintaan lisättyä lisätilejä, mikä tekee sen käyttämisestä perheenä huomattavasti edullisempaa.

Toki palvelusta on joidenkin käyttäjien toimesta löytynyt myös muutamia epäkohtia, joihin toivottaisiin tulevaisuudessa parannusta. Kommenteista selviää esimerkiksi se, että useampi käyttäjä toivoisi palveluun lisättävän esimerkiksi kirjanmerkkitoiminnon, jonka avulla oikean kohdan löytäminen olisi myöhemmin helpompaa. Lisäksi moni toivoisi yhtäaikaisen kuuntelemisen ja lukemisen olevan mahdollista. Toisaalta toivottaisiin kirjoihin myös selkeyttävää kappalejakoa ja jotkut mainitsevat häiritseväksi asiaksi kirjojen sanoihin piilotetut ulkoiset linkit, jotka ohjaavat herkästi muille sivustoille, jos niihin vahingossa osuu.

Muutoin BookBeat on kerännyt runsaasti kehuja niin valikoiman kuin hinta-laatu -suhteen puolesta, joten yleisesti voidaan sanoa, että BookBeat todellakin on markkinoiden paras kirjojen suoratoistopalvelu.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page