23 huhtikuun

Sinä olet enemmän

0  comments

Sinä olet enemmän on Otavan vuonna 2020 julkaisema Eija Hinkkalan esikoisteos. Eija Hinkkala on kokenut tiimivalmentaja, blogikirjoittaja, koulutustuottaja ja omien sanojensa mukaan elämäntyyliyrittäjä. Hinkkalalla onkin kokemusta usealta eri alalta kirjoittamisesta musiikin kautta hammaslääkärinä toimimiseen, mutta pääosin hän keskittyy tiimivalmentamiseen. Tiimivalmentaminen onkin yksi hänen intohimoistaan ja hänet tunnetaan Löydä Sun Juttusi -valmennuskonseptin kehittäjänä. Tiimivalmennusten lisäksi Hinkkala tarjoaa myös yksityisvalmennuksia ja puhetilaisuuksia. Kirjoittajana hän on enemmän tunnettu blogistaan Hidasta elämää, jonka hän aloitti vuonna 2016. Nyt hän on tehnyt uuden aluevaltauksen, kun Hidasta elämää -kirjasarjaan kuuluva Sinä olet enemmän -esikoiskirja julkaistiin 1.4.2020 painettuna versiona ja muutama päivä myöhemmin niin e- kuin äänikirjana.

Sisältö

Sinä olet enemmän on opaskirja, jossa Eija Hinkkala kiteyttää vuosien kokemuksensa valmentajana oppaaksi sinulle, joka haluat ottaa itsestäsi kaiken irti. Se on opas niille, jotka ovat löytäneet omat intohimonsa, mutta eivät syystä tai toisesta osaa keskittyä siihen kunnolla. Se auttaa sinua myös löytämään suunnan, mikäli et vielä tiedä, mikä oma juttusi oikeastaan edes on. Se antaa rohkeutta sille, joka tietää oman juttunsa, mutta ei ympäristön paineen, ujouden tai muiden syiden vuoksi osaa sanoa sitä ääneen.

Kirjasta voi olla apua myös silloin, jos sinulla on liian monta omaa juttua, jotta pystyisit keskittymään niistä vain yhteen. Oli kyse sitten liian monen asian tekemisestä kerrallaan, päättämättömyydestä, rohkeuden puutteesta tai täydellisestä tietämättömyydestä, Sinä olet enemmän auttaa sinua löytämään sisälläsi olevan potentiaalin ja hyödyntämään sen oikein.

Sinä olet enemmän auttaa sinua erottamaan sydämen ja egon toisistaan. Nämä kaksi osaa mielestämme käyvät jatkuvaa kamppailua keskenään, sillä sydän pyrkii aina kaikkeen hyvään ja positiiviseen, kun taas ego toimii ankarana ja armottomana kriitikkona taustalla. Ego saattaa estää meitä tekemästä asioita, joita sydämemme haluaisi meidän tekevän. Toisaalta ilman egon ääntä saattaisimme rynnätä kaikenlaisiin päättömyyksiin, joten sitäkin on hyvä kuunnella. Kyse onkin ennen kaikkea tasapainon löytämistä, jonka jälkeen opit luottamaan sydämesi ääneen ja tasapainottamaan sitä egosi ohjauksen avulla. Näin olet itsenäisempi ja viisaampi, mitä kautta ymmärrät myös sen, että joskus vähemmän ja yksinkertaisemmin tekemällä voi lopulta saavuttaa enemmän.

Kenelle kirja on tarkoitettu

Kirja on rehellinen ja estää sinua pakenemasta erilaisten selitysten taakse. Toisaalta kaikki eivät pidä siitä, kun asiat sanotaan suoraan turhia kaunistelematta, mutta se on myös osa tämän teoksen lumoa. Tämä kirja kertoo sinulle suoraan, että se mitä aiot tehdä, ei tule olemaan helppoa. Se ei tarjoa suoria avaimia onneen, mutta antaa sinulle erinomaisia työkaluja itsesi ja muiden kanssa pärjäämiseen. Kirja ei anna selkeää vastausta sille, kuka olet, vaan ennemminkin se antaa sinulle rohkeutta olla se, kuka olet aina halunnut olla. Se sopii siis ennen kaikkea niille, jotka eivät etsi selkeää vastausta vaan haluavat löytää sen itsetutkiskelun kautta. Hinkkalan kirja antaa sinulle oivat avaimet tähän itsetutkiskeluun kertomalla sinulle kuinka asiat ovat mahdollisia käskemättä sinua kuitenkaan tekemään asioita tietyllä tavalla. Kirjan ideana onkin se, että sinun on löydettävä omat tapasi tehdä asiat. Se ei siis sovi niille, jotka haluavat kaiken valmiiksi pureskeltuja ohjekirjana

kuinka päästä paikasta a paikkan b. Ennemminkin se sopii niille, jotka haluavat löytää itsensä matkalla pisteestä a pisteeseen b. Jos et kestä rehellisyyttä ja suorapuheisuutta, on suositeltavaa jättää tämä kirja väliin. Mikäli taas etsit elämääsi opasta, joka kertoo asiat aivan kuten paras ystäväsi antaisi sinulle neuvoja kahden kesken kahvikupin ääressä turhia kursailematta, on tämä kirja ehdottomasti sinua varten.

Kuuntele Sinä olet enemmän äänikirjana

Kuuntele Sinä olet enemmän äänikirjana seuraavissa palveluissa: Bookbeat, Elisa Kirja ja Storytel. Näin pääset motivoitumaan missä tahansa ajankohdasta riippumatta. Voit myös helposti palata kohtiin, jotka jäivät arveluttamaan. Hinkkalan valmiiksi puhuttelevan kirjoitustyylin ansiosta äänikirjana Sinä olet enemmän pääsee todella oikeuksiinsa ja motivoi sinua etsimään oman juttusi.


Tags


You may also like

Uhrilampaat

Uhrilampaat

Cari Mora

Cari Mora
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350