Storytel

Ilmainen 14vrk kokeilu!

Kaikki rakastavat kirjoja ja jännittävien seikkailujen kuulemista. Aina lukeminen ei kuitenkaan ole mahdollista useista eri syistä. Esimerkiksi vanhemmiten näkö saattaa huonontua siinä määrin, ettei lukeminen enää ole terveydellisistä syistä mahdollista. Toisinaan pienten lasten kohdalla on myös niin, että lapsi ei vielä itse osaa lukea, mutta kuuntelisi tarinoita enemmän, kuin vanhemmat jaksavat hänelle lukea. Koska lukuinnon säilyminen on tärkeää ja lukeminen muun muassa vaikuttaa aivojen kehitykseen ja ylläpitää mielen terveyttä, ei lukuintoa koskaan kannata torpata edellämainituista syistä. Juuri siksi on luotu Storytel – älylaitteelle eli tabletille tai älypuhelimelle ladattava äänikirjasovellus.

Haluatko päästä käsiksi tuhansiin äänikirjoihin? Aloita lataamalla Storytel-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi käytön aloittamiseksi. Kuten sanottu, Storytel-sovelluksen voi ladata suoraan omaan älylaitteeseen joko iPhoneissa olevan AppStoren tai Android-puhelimissa olevan Play-kaupan kautta. Storytel on digitaalinen kirjapalvelu, joka mahdollistaa lukemisen jokaiselle missä ja milloin tahansa. Storytelistä voi joko lukea digitaalisia e-kirjoja tai kuunnella kirjoja äänikirjan muodossa. Voit siis esimerkiksi aamuisella matkalla töihin käyttää ajan hyvin hyödyksi ja kuunnella samalla kuulokkeiden välityksellä jännittävää kirjaa.

Kun olet saanut sovelluksen ladattua puhelimeesi, voit tutustua rauhassa saatavilla oleviin tilausvaihtoehtoihin ennen käytön aloittamista. Yhden paketin avulla jopa kuusi ihmistä voi käyttää Storytel-palvelua samanaikaisesti. Valittuasi sinulle kaikkein sopivimman paketin voit jatkaa käyttäjätilisi rekisteröintiä palveluun Storytelin käytön aloittamiseksi. Storytel tarjoaa tällä hetkellä kolme erilaista pakettia:

  • Unlimited (16,99 €/kuukaudessa)

Tämä paketti sopii yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle (Kids Mode). Unlimited-pakettia voi kokeilla maksutta 14 päivän ajan. Unlimited-paketilla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin tahdot ja saat nauttia koko Storytelin tuhansien kirjojen kirjastosta ilman rajoituksia. Sovelluksen käyttäminen onnistuu myös offline-tilassa eli ilman internetiä, mikä mahdollistaa kirjojen kuuntelun myös esimerkiksi lentokoneessa tai ulkomailla.

  • Unlimited Family (20,99 €/kuukaudessa)

Tämä vaihtoehto sopii kahdelle aikuiselle ja lisäksi kahdelle lapselle Kids Modessa. Koko perhe voi siis nauttia Storytelin tarjonnasta rajoituksetta Unlimited Family -paketin avulla! Yksi tilaus riittää koko perheelle, mutta kukin käyttäjä saa sovellukseen oman kirjahyllynsä, jotta omien suosikkien löytäminen käy näppärämmin. Koska sovelluksen käyttäminen sujuu myös offline-tilassa, voivat lapset kuunnella iltasatunsa Storytelistä myös lomamatkoilla.

  • Unlimited Family Plus (25,99 €/kuukaudessa)

Storytel tarjoaa tarinoiden taikaa myös suurperheille. Unlimited Family Plus -paketin avulla sovellusta voi käyttää jopa kolme aikuista ja kolme lasta Kids Modessa. Näin koko perhe pääsee nauttimaan Storytelin tuhansien kirjojen valikoimasta eikä kukaan jää hauskuudesta paitsi. Kuten Unlimited Family -paketissa, myös Unlimited Family Plus -paketissa jokainen perheenjäsen saa käyttöönsä oman yksityisen kirjahyllynsä. Näin suosikkikirjat eivät mene sekaisin ja omat kirjat löytyvät palvelusta helposti ilman mutkia. Sovellus kulkee aina kätevästi mukana siinä missä älylaitteetkin – myös offline-tilassa.

Storytel irtisanominen

Storytelin tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään, vaan voit koska tahansa irtisanoa tilauksesi Storytelin nettisivuilla. Irtisanoaksesi tilauksesi sinun on siis suunnattava Storytelin sivuille osoitteeseen www.storytel.fi, ja kirjauduttava sisään henkilökohtaiselle käyttäjätilillesi. Kun olet päässyt tilille sisään, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata kohtaa “Omat sivut” ja sieltä alasivua “Omat tilit”. Täältä löydätkin jo helposti painikkeen “Lopeta tilaus”. Voit tässä kohtaa kertoa syyn irtisanomisellesi ja vahvistaa irtisanomispäätöksen. Irtisanoutuminen astuu voimaan välittömästi ja saat siitä myös vahvistuksen sähköpostiisi. Voit kuitenkin käyttää palvelua normaalisti maksamasi tilauskauden loppumiseen saakka. Muista, että sovelluksen poistaminen tai laskujen maksamatta jättäminen ei katkaise tilausta, vaan sinun on hoidettava se manuaalisesti tässä kappaleessa esitetyllä tavalla.

Mikäli et peruuta tilausta, uusiutuu se aina itsekseen edellisen tilauksen loputtua ja palvelun hinta veloitetaan tililtäsi. Sinun ei siis tarvitse manuaalisesti uusia tilaustasi joka kuukausi.

Storytel tarjous

Kiinnostaako Storytel, ja haluaisit kokeilla Storyteliä ilmaiseksi ennen tilauspäätöksen tekemistä? Se on täysin mahdollista! Voit kokeilla Storyteliä 14 päivän ajan ilmaiseksi rekisteröitymisen yhteydessä. Voit tämän lisäksi löytää myös muita vastaavia tarjouksia, joiden avulla on mahdollista saada Storytel ilmaiseksi kokeilujakson ajaksi. Storytel tekee yhteistyötä useiden yritysten sekä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa, joten voit toisinaan törmätä tarjouksiin, joilla pakettia voi kokeilla ilmaiseksi yhden tai kahden kuukauden ajan. Tarjousten varalta kannattaa pitää silmät auki paitsi Storytelin, myös sen yhteistyökumppaneiden nettisivuilla.

Muista, että kokeilujakson aloittaminen ei velvoita pysyvään tilaukseen, vaan voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Muussa tapauksessa palvelun hinta veloitetaan tililtäsi kokeilujakson päätyttyä uuden tilauskauden alettua normaalisti.

Storytel kokemuksia

Storytel on kaikin puolin mahtava sovellus. Kuka nyt ei haluaisi kantaa tuhansien kirjojen rajoittamatonta kirjastoa aina taskussaan? Tältä osin Storytel on varsinainen lukutoukkien unelma. Hintaansa nähden palvelu tarjoaa varsin vaikuttavan määrän kirjoja, sillä palvelusta löydät tuhansien kirjojen kirjaston niin e-kirjoina kuin äänikirjoinakin.

Saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan, joten sinun ei tarvitse tehdä tilausta sokkona. Kokeilujakson jälkeen voit käyttää palvelua niinkin edullisesti kuin vain 16,99 € hintaan kuukaudessa. Kuinka monta kirjaa saisit ostettua tähän hintaan kuukaudessa perinteisestä kirjakaupasta? Et välttämättä yhtäkään. Storytelin kautta puolestaan saat näin vaivaiseen hintaan nauttia tuhansien kirjojen kattauksesta rajattomasti.

Ainoat miinukset palvelu saa käyttäjiltään joistakin pienistä bugeista, mutta muutoin Storytel on kaikin puolin loistava palvelu niin yksinlukijoille kuin perheillekin.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page